Как обработваме вашите поръчки в BEBESHOCI.com?

 

Сайтът ни използва модерна система, която Ви позволява да пускате поръчки в bebeshoci.com 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

 

При направена поръчка в нашия сайт ще получите потвърждение от системата на посочения имейл адрес (важи само за валидни и активни имейли) - в съдържанието на съобщението ще откриете номер на поръчката, датата и часът, в който е направена. След това наш администратор ще се свърже с вас на посочения телефон, за да потвърди вашата поръчка - избраните продукти, дължимата сума, адресът за доставка и вашите данни.

 

Ако поради някаква причина поръчаната стока (конкретен модел) не е в наличност в склада ни, администраторът ни може да Ви предложи подобен тип продукти (аналогични модели), поръчката може да бъде променена или анулирана. Работното време на администраторите на bebeshoci.com е от понеделник до петък, от 9:30 до 16:30 часа. През уикендите се отдаваме на заслужена почивка, но следим на случаен принцип какво ни питате в нашата Facebook страница - Bebeshoci

 

 • Всички поръчки, направени до 15:00 ч., се обработват и изпращат на същия ден.
 • Всички поръчки, направени след 15:00 ч., обикновено се обработват на следващия работен ден.

 

Важно е да знаете, че поръчки, получени в системата ни без коректни данни или липсващи такива, се поставят под статус „Изчакваща“ до получаване на пълния набор от данни - нашите оператори ще се опитват да се свържат с Вас не повече от 3 работни дни, опитвайки се да набавят липсващите или грешни данни. Ако след изтичането на този период не сме успели да Ви открием и получим нужните за доставката данни, поръчката Ви ще бъде отбелязана като "Отказана" в системата ни.

 

 

Как, Кога ще Получите и Платите вашата поръчка от BEBESHOCI.com?

 

В Bebeshoci.com си партнираме с куриерски фирми СПИДИ АД и Еконт Експрес. Те са хората, които ще се погрижат вашата поръчка да бъде доставена в срок, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 18.00 часа в работни дни, и от 9.00 до 14.00 часа в събота (за населените места, които имат график на доставка в събота).

 

От момента на потвърждаването на поръчката, тя ще бъде на посоченото от вас място в рамките на 1-2 работни дни - за България. За големите градове най-често доставката е в рамките на 24 часа в работни дни, а в по-малките населени места  срокът за доставка може да е 48 часа (в зависимост от графика на куриерските фирми).

Срокът за доставка на поръчки с адрес на доставка, различен от територията на България, се определя от куриерската компания.

 

 • Цената за доставка за цяла България е: 
  - Спиди - 3.90 лева до офис или 4.90 до посочен от Вас адрес;
  - Еконт - 3.90 лева до офис на Еконт, 6.50 до 10 лева до адрес;
 • За поръчки над 69 лева получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за България;

 

Плащането на поръчката става:

 • ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ - с наложен платеж. Сумата (парите) давате на куриера, за което той трябва да Ви издаде бележка - пазете я!
 • ПЛАЩАНЕ С КРЕДИТНА/ДЕБИТНА КАРТА при завършване на поръчката
 • ПЛАЩАНЕ на ПОС терминал, предоставен от съответния куриер.

Ако Вие като Потребителят на bebeshoci.com не осигурите достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок, Продавачът (Ние) се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 

Можете ли да откажете поръчката си?

 

ДА! По закон вие можете да откажете или искате замяна на направена поръчка в рамките на 14 работни дни от получаването й, без да е необходимо да упоменавате причини за решението Ви.

 

Отказ можете да направите по телефона - така обработването на заявката ще стане най-бързо. Другият (законен) начин е чрез електронно писмо (имейл) до посочения в сайта имейл: info@bebeshoci.com.

 

За да е валиден отказът Ви, трябва да предоставите: двете си имена, с които сте направили поръчка през нашия сайт Bebeshoci.com, цената и номера на поръчката. Също така запомнете, че стоката трябва да отговаря на следните условия, за да можем да уважим отказа Ви:

 

 • закупената стока трябва да бъде в не нарушен търговски вид и със запазен етикет;
 • по закупената стока не трябва да има следи от носене и употреба;
 • ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да приложите разписката за паричен превод (издадена от куриера). При липса на разписка за паричен превод няма как да Ви върнем пари. При такива ситуации можем да предложим единствено замяна с друг(и) модел(и) артикул(и); Това важи за случаите, в които пратката не е платена по банков път!
 • връщането на стоката става с куриер, като транспортната услуга се заплаща от Вас;

 

Долни части на бельо като бикини, боксерки, слип, комплекти включващи такива долни части, както и чорапи и чорапогащници не подлежат на връщане по хигиенични причини. Изключение правят случаите, в които е получен дефектен продукт.

 

Как можете да върнете или замените стоката, закупена от онлайн магазина Bebeshoci.com?

 

Най-лесният начин за Замяна или Връщане е като ни се обадите на телефон 0898 534851 (понеделник-петък от 9:30 до 16:30 часа) или ни изпратите имейл на info@bebeshoci.com - така в най-кратки срокове ще обработим искането Ви. След като сме разбрали и потвърдили искането Ви, остава да ни изпратите стоката с куриер, като изпращането е за ваша сметка.

 

Ако поради някаква причина сте получили грешен номер дреха или тотално различен артикул, заради грешка на администратор на Bebeshoci.com - замяната или връщането са за наша сметка. Същото важи и ако получената стока е дефектна или в лош търговски вид (замърсен артикул и т.н.).

 

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни питате на 0898 534851 или по имейл на info@bebeshoci.com